Welkom bij Predicurepraktijk Abbenbroek

Welkom op de website van Pedicure praktijk Abbenbroek, mijn naam is Patricia Imholz.

Sinds oktober 2010 ben ik gediplomeerd pedicure en in 2012 heb ik met succes de opleiding tot medisch pedicure afgerond. Door de opleiding tot medisch pedicure kan ik een breed scala aan voetproblemen professioneel behandelen.

De voeten worden vaak vergeten, ze zijn immers weggestopt in de schoenen. Onze voeten  hebben  juist heel wat te verdragen,  we gebruiken  ze  per  slot  van  rekening  de hele dag tijdens het lopen  of  het sporten.

Laat daarom uw voeten regelmatig verzorgen door een pedicure om problemen zoals pijnlijke likdoorns of overtollig eelt te voorkomen.

Een behandeling door een gediplomeerd pedicure voorkomt deze en andere problemen en draagt zorg voor gezonde voeten die gezien mogen worden!